måndag 9 maj 2011

då var vi ensamma igen :(

Jerry åkte i morse till Örebro igen!
Kommer hem på Torsdag!

Vi har vatt ute lite idag med, vi var även ute tidigt i morse o vinkade av Jerry. Sen gick vi in o åt frukost. Sen vid 10 så somnade Liam i min famn så de var bara att lägga upp honom i son säng ,då sov han en timme =)
Så de var rätt lagon stund o sova på, för vid 11 var de lunch för bägge o Kevin la sig sen där efter. Då var de min tur o äta. De fick bli lite potais klyftor med ketchup.. de är gott :P

Sen var vi ute igen då som sagt....
Gick en runda med vagnen. Sen var vi på tomten..
Sen var de dags att laga mat, de vi skulle ha först var fjärillspasta, Men, då ville Kevin att dom skulle vara på golvet, i stället för i vattnet, så de var bara att plocka upp de hitta ny pasta, och de fick bli då bandpasta med carrbonara o köttbular. De var gott :P Och kevin kan äta rätt bra själv nu =)
Liam fick lite gröt, tycker han är jamjam =)

Nu ska vi bara vara inne o busa lite och titta lite på tv, o snart är klockan 19.00 då ska grisarna upp i sängen =) o sen är de tv!
Förs fyra bröllop, sen mamma byter bo o sen en unge i minuten =) Mitt favo program =)

Såg även en thriller film igår på 4.an.. Den var rätt läskig, de var lite skjut o blod. Hehe. Lagon bra film. Om de är för mycket splatt o blod då blir den bara tråkig =(
Men nu var den inte de =) hehe..

Men nu ska ja leka med gossarna <3
Hejhej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar